Heb je een vraag? Stuur een e-mail!

Covid-19 Immuniteit test

Deze testdag heeft als doelstelling om te controleren of mensen antilichamen tegen het Covid virus hebben. We willen alle resultaten ordenen en zien hoeveel procent van de mensen werkelijk besmet zijn en daardoor een meetbare immuun reactie hebben gekregen. Diegenen die antilichamen in het bloed hebben kunnen daarvoor een aantekening en stempel krijgen in het vaccinatieboekje. Voor diegenen die geen antilichamen hebben gekregen tijdens dit afgelopen jaar krijgen ook een aantekening dat zij op deze basis een immuniteit hebben die niet meetbaar is. De waarde die aan deze aantekeningen kan worden gehecht met betrekking tot reizen of restaurants bezoeken is afhankelijk van de overheid. Wel kan het zekerheid geven over de gezondheidssituatie van de geteste personen.

Maak afspraak

Wij werken niet samen met andere instanties en deze gegevens worden alleen gebruikt voor eigen onderzoek. Uiteindelijk als deze informatie wordt gedeeld, dan gaat het alleen om de resultaten, maar niet om de persoonlijke gegevens.

LET OP:

  • Identificeren voor het prikken is verplicht, neem ID of paspoort mee
  • De kosten bedragen €50,00 p.p.
  • Beschikt u al over een vaccinatieboekje, neem deze dan mee
  • Consumpties in het Bomencentrum alleen contant betalen
  • Kinderen kunnen zich ook testen
  • Afspraken kunnen niet worden gecanceld of verplaatst en geld kan niet worden geretourneerd.

Kunt u niet komen, dan is de reservering een donatie, let op de opdracht kan niet worden gecanceld of worden verplaatst en retourneren is niet mogelijk. Voor overige vragen kunt u mailen naar info@eenoorlogreedsverloren.nl